November 6, 2013

HANG PASAIPA?


Hang pasaipa yang lama tak update blog?
Maaflah, busy dengan kerjaya seorang reporter kononnya.

Ketuk kibod, berjalang, tengok negara orang. ketuk kibod lagi, menjalang pulak, tengok muka bos. Bosan!

Kadang ada termimpi dengan kebiadapan jari menyusun ayat dalam blog, lama tak sumpah seranah.
Tapi itu dulu, sekarang aku dah berubah. Berhijrah untuk tak menyumpah secara terang-terangan. 
Bermonolong lebih bagus. Hangat hati, hangat jari, boleh hangatkan jugak muka yang meminta maki.

Ada terfiikir nak transform blog ayat makiah ini jadi blog travel. Since kononnya aku berlagak bajet umpama backpacker. Bukan apa, untuk berkongsi pengalaman dan berjalang di negara orang dengan bajet yang melampau punya rendah.

Last aku berjalang,
Medan. 26-30, Oct, 2013.



3Hari, 2Malam di Pulau Samosir, Danau Toba. Termasuk sepeda moto: Kurang RM100. 

See. Terlajakkk best kan?
So, amacam..

Berminat? 
.
.
.
.
.

...... Ok Fine.

Syoq sendiri.

3 comments:

Anonymous said...

darrr,euro trip bajet brapa?

Anonymous said...

Hi dar!

darrr said...

Hai semorang. Cewah. Sapa gerangan yg bertanya ni?

Post a Comment

Post a Comment