April 19, 2012

MOHD SHUHADA?

Hi, nama saya Shuhada.
Sekiranya saya lelaki, mungkin sy diberi nama Mohd Shahid. Hmm.. cukup praktikal and sort of nama urban di peringkat pertengahan. Good.
So. mengikut rekod, Feb, adalah entri terakhir sebelum aku buat keputusan utk bersenggama dgn realiti.
Now sy kembali, dan akan membicarakan mengenai tips dan nasihat kpd para jejantans. Mrk yg hormon femininnya masih merembes walaupun bebulu sudah tumbuh di serata pelusuk dunia. Ini utk anda.

***************************************************

Selaku makhluk yg half way developed as jantan, sy harap sy diberi peluang utk mengenengahkan isu ini.

Utk sapa yg mengenali aku, akan tau, memang dr kecik2 lagi aku dh serupa jantan. Even aku sendiri ada nama jantan yg diberi oleh pakcik sedara yg tak guna tu. Bukan nk juah, cuma nak bgtau, dr kecik sampai la usia bangka sekarang, boleh dikatakan hampir 98% kwn aku terdiri dari balls, meaning lelaki la. Yes, some of them are loserballs.

Wlwpun aku seorang yg ayu kini, tp sejarahnya, dr zaman kecik-kecik lagi, aku dh absord sifat jantan. Ya la, main kawen-kawen, aku jadi pengantin lelaki kot, kejadahnya? Main polis sentri, aku jadi inspektor polis kot, celakanya? Lawan panjat pokok, aku yg jd command lead kot, celahnya? Awek-awek gaduh berebut tapak perniagaan time nak main masak-masak, aku yg setelkan kot. Nampak tak bertapa machonya aku dr kecik? Haaa..
Itu belum masuk time begaduh sampai tahap kepala membe aku anggap mcm karpet lap kaki saja, tikam belakang kwn dgn pensil 2B yg mampan , tekap kaki membe kat ekzos moto. Haaaa bukan, bukan benda suwit2 camtu aku nak hurai kt sini, main reason aku nk cita mengenai sedikit kebolehan aku utk detek sikap lelaki yg mcm barua atau berpura-pura barua.

Even now, pada masa aku mengenali satu lelaki baru dalam hidup pun, skit sbyk aku dh tau dia manusia jenis apa wlwpun dlm tempoh yg agak singkat. Bkn la hebat, tp bila dh ada banyakkkkk kwn lelaki, benda tu akan auto built in dlm diri satu-satu manusia tu. Sama ada guys tu jenis separa anjing, suku jahanam atau bodoh sepenuhnya, kita boleh detek. Aku tak kisah walau laki tu aneh tahap keluar pekan pun bertelanjang bulat, aku tetap akan kawan dan cuba anggap itu satu cabang seni. Tapi, once ada unsur celaka dalam diri mereka, aku akan try avoid. Usually, lelaki ni, selalu nk bajet outstanding, rare, one of a kind, fuck around, fuck you, fuck of it all, sehinggalah bajet otai dan tauhead (kepala tau semua benda).

Dan yang paling fucttup sekali apabila involved awek dalam hidup. Sudah la kelenjar testosteron di aktifkan, pastu kwn2 sekeliling akan terkena efek sekali. Dan selaku wanita tulen apabila dah dewasa ni, aku still tak faham, kenapa lelaki lebih cenderung untuk menipu kawan-kawan pada ketika dia mahukan masa bergeli-geli dengan awek dia. Bkn laki ja buat benda ni, it happens the other way around pun, kat gadis2 juga. Tp oleh kerana ni blog aku, so ikut aku la nak tulis menatang apa pun kan.

Oh Kamm onn dude, kawan is kawan la, awek is awek. Hidup sendiri, manage sendiri la, takkan apa benda pun nk rely kt org lain. Kalau mcm tu, baik jadi taik, nak suruh keluar, keluar. kalau taknak, simpan la sampai sembelit pun kan, kisah apa kot. So, Be realistic abit, please, can you? Jantan kot, sepatutnya pandai handle situation, tak guna ada 'senapang' (pakcik aku slalu ckp) kalau ada masalah sikit dah 'mati pucuk', gelabah tetek itu ini. Kalau aku dilahirkan sbg lelaki tulen (Minta maaf Tuhan, tak bermaksud), aku akan hadapi problem dengan se-macho mungkin. Benda-benda yg boleh menampakkan sikap bangang mmg sebolehnya aku nak simpan jauh di celah kuku kaki, cover dgn stokin lagi, tak nak org tau. Ya la, aku lelaki kot. Makhluk yg so-called gagah dan berdedikasi tew kan~

Tp sayangnya, lelaki true mcm ni tak banyak la kt Malaysia, even kwn2 sendiri pun boleh kira. Pandai hide weaknessess, tp oleh kerana aku seorang penggali rahsia yg di sayangi ramai selain berfungsi sbg pusat kaunseling, so mcm mana kau telangkup bangang tu pun, pun aku akan tau jgk. Kdg tu sedih jgk la bila berdepan dgn mamat2 mcm ni, sebolehnya nk up diri. Klau sejarah tu dibekukan hny utk tatapan pihak tertentu, tak mustahil dia boleh claim segala benda takjub kt dunia ni adalah idea dia.

Hmm. percambahan this kind of balls mmg byk la nowadays. Umpama taugeh direndam dlm tisu basah, membiak dengan sgt cepat. Kalau la ada mesin yg boleh reset balik identiti manusia, aku akan vaccum semua sifat abnormal ni pastu transfer kat Shahz Jezel. Bkn apa, sbb dia satu-satunya bakal jodoh aku yg aku boleh terima seadanya wlwpun sepalat apa pun perangainya. Hihi. Entri ni tak ditujukan utk siapa-siapa. Ia hny untuk tatapan si dara dan milf di luar sana juga yg sedang tunggu masa nak jadi kuda dan kunci pendua :)

So, Hail to the tities! Fuck Yeahhh!

21 comments:

NO HOROM! said...

tulisan kecik,need kanta to read

Anonymous said...

haha, kau ni style la . aku suka cara penulisan kau ni, aku agak kau sempoi . haha, bagoss . good one :D

Anonymous said...

obviously u hv a loose friends. try to be a better person everyday and never stop finding an awesome people to be around u.. peace!

Anonymous said...

kalau kaw jd lelaki... tentu kaw x akan ckap.. Sperti... apa yang kaw ckap kn ni..

Anonymous said...

oh terlupa... F:U:C:k !!! r

Jai Montana said...

nice entry broo..teruskan

Anonymous said...

i sokong entry u...mmg btul pun...hidup sendiri manage sendiri..thumb up for ur opinion...=)

Darrr said...

Hai anonymous and few other dudes yg komen kt entri aku ni, trima kasih krn sanggup baca sampai habes penulisan shitty mcm yahudi mabuk ni. Aku tulis based on apa aku rs and brlaku dpn mata ja, bangang atau tak penulisan tu, anda yg tentukannya. Cewah~

tapibukanaku said...

pergh! aku suka style ang berfikir ngan menulis.. best2.. ada 1001 tersirat. wakaka.. btw, Tapi ada ciri2 shas jazle.. >< sempoi!

izuari idris said...

femes la blog yu :) tepampang kat page depan busuk.org .. auwwww

Darrr said...

Juari, seriesli? Hehe. Beta dh tgk and was suggested by you. Awww~ tapi.. Mcm weird kot. Tak layak la dude, crazee la lu.

izuari idris said...

you deserve it

mueh said...

kalau dar jadi PM,mesti dia seorang yang diktator.

Darrr said...

Mesti la! Mueh adalah antara org pertama aku nk cakar dgn jari aku yg berkuku besi.

Anonymous said...

aku ske cara hg.

mueh said...

pelastik segeri ka apa ni kuku?saya nak request entry bersin 3.0 full version release bleh dak?

abgjack said...

''penggali rahsia yg dsyangi ramai''..i like ur style..

Asyraf Wong said...

Weyyy. Aku nak kawen bulan 10.

redondo said...

Tot i saw you on mhi tv3..still with metro eh? Keep it up

redondo said...

Tot i saw you on mhi tv3..still with metro eh? Keep it up

darrr said...

Redondo : masih. MHI tu cuma picisan utk si loserhead.

Post a Comment