March 31, 2011

E-STALKING

Hello stalker. Nice meeting you!

Kalau nak ikot peredaran zaman dulu-dulu, tak wujud lagi benda alah e-stalking ni. Kalau stalk pun depan2. tp stalkershit tu akan sembunyi2 blakang tong sampah atau celah rim beskal malah berpotensi masuk dalam kain batik orang sekalipun tadahal, janji stalkee (org yg di-stalk) takkan tau kewujudan dia. Itu cara approach zaman dulu. Bila stalk scr realiti mcm tu, senang nak detek n cekup. Senang jugak nk pijak muka dia. Tapi sekarang dh complicated. Semua benda yg related dgn manusia dh boleh cari kt intenet. Pastu pembangang2 yg marah kalau kena stalk ni pun satu hal pny bodoh. Ya lah, sebolehnya nak telanjang semua benda yg relate dgn diri sendiri kt dlm tenet, facebook lah for instance. In relationshit la, married anjing apa la, divorce claka apa la. Pastu bila ex-gf atau awek2 bertubuh montok dok scan page bf dia, mula la nak meroyan. Sama la jgk situasi dgn si jantan. Bila dh paru-paru rs panas ada stalker dok scan 'aset' awek dia, mula la nk show off sifat gengster. Nk taboh org tu, nk tibai org ni. Yg diri sndiri tu bengap takmau tumbuk plk. Patutnya si awek yg pakai baju bersaiz penutup botol mineral tu yg kena hentak.

Diam, takyah nak ckp byk. Aku pun kdg mendidih jgk la dgn binatang2 stalker ni. Even tok aku pun merasai benda yg sama. Nak2 stalker yg berjantina wanita. Ada berjenis jgk la binatang pengintip ni, certain tu bila dia stalk, dia simpan sendiri apa yg dia tau. Tp jenis lagi satu yg bangsa murai jahanam ni, dah la stalk pastu menyalak kt org. Menyalak tu plk bermelodi bagai, maksud aku dia kasi nasi tambah la dlm bait2 nyalakan dia tu. Haish, semak! Now, after few years of observation, ada beberapa point yg relevan utk jwb persoalan kenapa wujudnya stalker tak guna ni. Main factor aku rs adalah sebab JELES yg terbahagi kpd bersegi2. Stalker ni, Org syoq becinta pun dia jeles, Org dressap aneh sikit pun dia jeles, Org dok maki org lain pun dia jeles. Tp bila dia kena maki, begoyang plk dagu, gagap nk jwb. Then, CURIOSITY. Oleh sbb perasaan ingin tau melimpah ruah, stalker ni sanggup kematu jari2 semata-mata nk rungkaikan soalan yg dok headspin dlm kepala.

Samada sedar diri atau tak, rutin e-stalking ni telah menceroboh privasi manusia lain. Lalu bercantumlah lambaian rs tidak selesa ditapau pula rs amarah bercampur hamburan sunyi caci maki oleh si mangsa e-stalker. Abad sekarang susah nak kasi kantoi. Jadi susah utk stalkee nak demonstrasikan rs amarah yang berkeping dlm perut tu. Kdg kita tau identiti e-stalker ni, cuma tak boleh nak kantoikan dia scr real. So utk nk bgtau kpd si stalker yang asal keturunan dia adalah khinzir, stalkee ni akan up status tersebut. Ya lah, nk tulis nama penuh mcm kesian. Tp bila darah dh menyirap naik kepala, up juga la status berciri kebabi-an tu. Paling penting, stalker pasti akan baca. Dlm tempoh kurang semenet, self satisfaction akan terpancar dlm sanubari. Nak pulak ada org 'like' status tu. Pasti la dia rs diri dh tahap shakespears sbb kononnya ada org sapot prinsip tembak-secara-rawak tu. Padahal.....*org nk menganjing dia yg bajet diri tu rokstar, bajet artis, bajet hebat, bajet terer serba serbi*. Fuck mat bajet, fuck mat stalker, fuck cikaro, fuck cops, fuck politicians. FUCK U ALL!

*Eiiiiii~ stalker, kau kalau stakat scan hidup org pastu create issue, then spread bau kumbahan busuk dr corong mulut kau kt org, boleh pegi selam kepala jimbit kau dlm lobang jamban. Dasar Lahabau, Bangsat. LANGSAT!

8 comments:

kasihan said...

i love stalker.they turn me on.spit fire on them.puii!

Darrr said...

Yeah! and they make your life suck too! haha. pfffttt~ semburan api himalaya!

kasihan said...

nasib baik kt sini xdak like button.mau dak aku tekan sampai lingkup.haha.apdet lg apdet lg sampai tekanan.

aku nabihahaha:) said...

biasa lah stalker pun cara nak cari mkn plus publisiti.

faiz said...

fuck stalker

crayon said...

fuck darr.. hidup stalker!! :>

Darrr said...

fuck u caryon aka ijubri!

Ahmad Tongkeng said...

saya sokong stalker.
saya tak sokong Darr.

Post a Comment