April 23, 2010

REZEKI LU LA BEB


Memang gua emosi sekarang dan itu yg sepatutnya pun.
Susah gua nak show off kt org kalau gua emosi tp minggu ni mmg obvious.
Sbb obvious tu la gua hentak org semalam.

Kena la dengan muka si bongok tu. Bila bangsa dah tak makan warning ni asyik dok menggentel straw kt telinga gua. Lepas gua dh warning namploh kali. memang meminta la jack..
Mcm la lu tak dgr gua dh mcm berzikir dah sebelum tu. berbuih gua dok jangan babe. jangan . jangan . jgn jgn jgn tak berenti. nakkkkkk jugak cocok straw kt kepala gua, uli-uli straw kt muka gua, last2, jangan ke mana apa ke mana.

Rezeki lu la beb. Lu nk ckp Qada' Qadar pun boleh. Otak gua ni mereng sekarang, yg lu isi masa lapang dok test mereng gua pahal, mmg mendapat la. jantan apa jantan, kisah apa gua. nasib baik gua hentak mini ja. kalau gua sedekah lu buku lali, sulam plk dgn penerajang. maunya jd pawerangers gua smlm. Dgn terkedek-kedek mcm cacing pita. Dah mcm hot wheels ja gua nampak lu. Rasa nak penyekkk ja dgn tumit.

Lu sembang nak suruh gua chill. Kepala Bapak lu chill! Gua dah duduk diam2 mcm org nak mati laki, lu nak suruh gua gelak mengilai mcm pompuan meroyan, tak dpt la john. Lu buta kayu ka apa? gua yg dh macam sakai sekarang dgn rambut mengerbang , baju menggelebeh. Busuk satu hal. Lagi lu nak buat hal. Ini sama la konsep mcm lu order mat rempit suruh willie depan chiaa. Berbesar hati. Dan gua jgk dgn hati yg berbunga hentak lu. Haa kali tu, sakit dapat malu pun dapat. Kombo gua kasi lu. Kenyang la dengan lu pny chill. Satu hal lagi, kalau lu tak puas hati, lu dtg rumah gua. Nk repeat ka anjing apa pun, kasi dtg dulu. Nak dtg, dtg sekarang, sbb ini bulan, last gua stay saharam.

* Rasa mcm nak ketuk paku kt btg mop gua japg.
Papahal, pipi lu gebu mcm pungkoq baby~
Gila mcm kueh pau.
HAHA!


'The old me' dah mai slow2 dah~

2 comments:

CikMiko said...

fuyoo, cool darr!
hee :)

Cik Puan Drunbella said...

*Papahal, pipi lu gebu mcm pungkoq baby*

i like ur slut.
hahahaha.
^___^

Post a Comment