June 7, 2011

WHAT ELSE?

Past.

Present.

Future.



Upcoming:
?
?
?


Then:
Jodoh. hehe

8 comments:

Georgie Joseph said...

rasa nak nyanyi lagu 'ilusi' adira af pun ader.wakaka!

Drunbella Khoo said...

selamat bertemu jodoh.
=)

Darrr said...

G: Rs nak benam bara dlm kerongkong si adira tu bg dia hidup dlm illusi sampai mati. Dem!

Drunbella: Thanks. Doa semoga aku dpt kawen dgn shahz jaszle. Amin amin!

Im KD mohamed said...

yg present tu plg aku suke... mksud aku, plastik fos tu...

Baha Andes said...

ngeblog sedikit bicara...

Asyraf Wong said...

good luck geng! :)

Bobby Cokelat said...

Aku percaya hang mampu pi jauh gila babeng dalam industri ni, aku harap hang dapat lari pi NST jugak dari Metro. kikiki

Darrr said...

Hello Bobby, well thanks for the advice. Aku rs metro sgt mengajar aku jadi lebih bersifat manusia dan buka mata aku psl msyarakat. I used to prefer politic when somebody asked me what i like the most in journalism part, but guess not anymore. And ya, at the same time, aku try broaden knowledge to improve myself. To serve NST perhaps, kena pikir banyak deep teruk dulu before apply :)

Post a Comment