March 7, 2010

IN BETWEEN


Jatuh kali ni terok.
Takut utk move on.
aku nak pejam, bukan mati.
cuma nk rs kosong.

Sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt kecewa dgn manusia yg aku pandang tinggi dan percaya.
hilang rasa hormat.
mati adab.

Aku struggle.
Sbb aku sedar nasib tak pernah sama.
Takut nak letak harapan lagi.
Aku diam. takkan nak laung effort sendiri.
In return? sampah keji dan bau busuk yg aku dpt.
Apa aku rasa?
Ini bkn 1st time, bkn 2nd, not even 3rd time pun.

Benda akan effect hidup aku. Impian aku.
apa2 keputusan sekalipun.
tp bukan yang ini. bukan tahap ini.
Tak pernah terlintas pun selama nyawa aku pasal ni.

tapi harini, aku mula pikir apa yg sepatutnya aku pikir 2 thn dulu......
Harap aku cukup waras utk buat keputusan.






Titik.

3 comments:

alif ca alif pa said...

y u y?

silencescreamer said...

aku kena terok gak weh kali ni. meleleh air mata kot depan org.

Darrr said...

nice and fair.
aku ingt aku sorang ja mcm loser.

Post a Comment